Hei.
Har nå et meget godt resultat av min 3. omgang Stout på flasker og en del i magen. Har også en IPA til gjæring som foreløpig ser lovende ut.
Planlegger litt på neste brygg og har velddig lyst til å prøve meg på en Belgisk Wit.
Har funnet en oppskrift jeg tror jeg kan mestre og leve med.
Her står det i oppskriften:
Tilføjes når der er 15 min. tilbage af mæskningen:
10 gr. Kastanie mel
7 gr. Bitter appelsin skræl
3,75 ml. knuste korriander frø
0,6 ml. knust kommen frø
Tilføjes når der er 2 min. tilbage af mæskningen:
14 gr. Bitter appelsin skræl
2,5 ml. knust korriander frø
0,6 ml. knust kommen frø
Er bare det at jeg ikke helt skjønner hvordan dette skal tilsettes. Rører jeg det inn i meskekornet i meskekaret?
Er ikke spess god på måling i ml. Hvordan gjøres dette enklest?
Med ærbødigst hilsen
Sabeltann
Har nå et meget godt resultat av min 3. omgang Stout på flasker og en del i magen. Har også en IPA til gjæring som foreløpig ser lovende ut.
Planlegger litt på neste brygg og har velddig lyst til å prøve meg på en Belgisk Wit.
Har funnet en oppskrift jeg tror jeg kan mestre og leve med.
Her står det i oppskriften:
Tilføjes når der er 15 min. tilbage af mæskningen:
10 gr. Kastanie mel
7 gr. Bitter appelsin skræl
3,75 ml. knuste korriander frø
0,6 ml. knust kommen frø
Tilføjes når der er 2 min. tilbage af mæskningen:
14 gr. Bitter appelsin skræl
2,5 ml. knust korriander frø
0,6 ml. knust kommen frø
Er bare det at jeg ikke helt skjønner hvordan dette skal tilsettes. Rører jeg det inn i meskekornet i meskekaret?
Er ikke spess god på måling i ml. Hvordan gjøres dette enklest?
Med ærbødigst hilsen
Sabeltann