1. Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer.
  2. Hei der Gjest, bli medlem ved å gå til medlemsregistreringen
    Fjern notisen

Beregne utbytte på sukker?

En tråd i 'Brygging' startet av Fossdal, 19 Jun 2013.

  1. Fossdal

    Fossdal
    Expand Collapse
    Registrert bruker

    Bosted:
    Vestlandet
    Leter etter en tabell med verdier på de ulike gjærbare produktene. Basemalt har 296, men hva med spesialmaltene, sukker og kandissyrup?
     
  2. Gahr

    Gahr
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Jeg bruker følgende verdier:

    Crystal-typer - 268
    Chocolate, black, roasted - 270
    Sukker - 375
    Kandisirup - 270

    Disse verdiene vil variere fra malttype til malttype, men dette funker for meg i alle fall.
     
  3. Fossdal

    Fossdal
    Expand Collapse
    Registrert bruker

    Bosted:
    Vestlandet
    Helt suverent, Gahr, takk skal du ha!  :biersmile:
     

Del denne siden