Hei
Inspirert av Nøgne Ø Asian Pale Ale skal vi forsøke oss på å bruke bergamottblader i øl. Overraskede nok klarer jeg ikke å finne noen som har erfaring med å bruke dette i øl (derimot er det mange som bruker det i/som te naturligvis), verken her på forumet eller ute i den store verdensveven. Jeg ser for meg at dette kanskje bør tilsettes ved flame out og/eller "tørrhumles", men hvor mye bør man bruke?
Er det noen har, eller kjenner til noen som har, prøvd bergamottblader i øl, og som kan dele sine erfaringer?
Inspirert av Nøgne Ø Asian Pale Ale skal vi forsøke oss på å bruke bergamottblader i øl. Overraskede nok klarer jeg ikke å finne noen som har erfaring med å bruke dette i øl (derimot er det mange som bruker det i/som te naturligvis), verken her på forumet eller ute i den store verdensveven. Jeg ser for meg at dette kanskje bør tilsettes ved flame out og/eller "tørrhumles", men hvor mye bør man bruke?
Er det noen har, eller kjenner til noen som har, prøvd bergamottblader i øl, og som kan dele sine erfaringer?