Jeg vil karakterisere meg som en nybegynner, da jeg kun har brygget fra ekstraktsett 4-7 ganger, men skal nå prøve igjen å brygge med å meske malt selv sammen med en annen. Jeg har hatt et langt "opphold" fra det her, pga at jeg har ikke følt jeg hadde tid å prioritere til dette, men når det nå er snakk om bryllup, tenkte jeg å eksperimentere fram til noe som kunne være et øl for det.
Med en del erfaring med flasking og slik, og at det er jo gjerne mengder det er snakk i bryllup, og at prisen spiller en stor rolle, ser jeg på enkle og billige alternative måter for å oppbevare øl etter det er brygget (altså under karbonering). Jeg har mange flasker liggende, og det er fremdeles "siste utvei", men lurer på om det er den beste eller ikke. Jeg har sett på fat, men slik jeg ser det, er det veldig dyrt i innkjøp, er det ikke? Jeg så veldig på å bruke 20 liters plastdunk, som man kan sette på kran på (slike som gjerne brukes til vann på hytter). Jeg har sett i forum at det er advart mot dette, men har noen erfaring med dette? Funker det om man har mindre øl på? Evt. slipper ut luft av dem under karboneringen?
Takker for innspill!
Med en del erfaring med flasking og slik, og at det er jo gjerne mengder det er snakk i bryllup, og at prisen spiller en stor rolle, ser jeg på enkle og billige alternative måter for å oppbevare øl etter det er brygget (altså under karbonering). Jeg har mange flasker liggende, og det er fremdeles "siste utvei", men lurer på om det er den beste eller ikke. Jeg har sett på fat, men slik jeg ser det, er det veldig dyrt i innkjøp, er det ikke? Jeg så veldig på å bruke 20 liters plastdunk, som man kan sette på kran på (slike som gjerne brukes til vann på hytter). Jeg har sett i forum at det er advart mot dette, men har noen erfaring med dette? Funker det om man har mindre øl på? Evt. slipper ut luft av dem under karboneringen?
Takker for innspill!