God kveld
Tok før jul steget fra ekstraktbrygging til full pakke med BB60. Har i løpet av jula brygget tre øl:
- Red Ale (etter ferdigsettet fra olbrygging.no)
- Kölsch
- Stout
Kölschen smaker bra, men de to andre har etter min mening en merkelig bismak. Klarer ikke å beskrive den, men virker søt/sur/stram i ettersmaken. Stouten har riktignok bare fått 1 uke på flaske, men red alen har stått i 4 uker til karbonering og 4 dager kaldt. Stouten har bare ei snau uke på flaske og noen timer i kjøleskapet.
Er det noen i Eidsvoll/omegn som kan tenke seg å hjelpe til med en prøvesmaking?
Tok før jul steget fra ekstraktbrygging til full pakke med BB60. Har i løpet av jula brygget tre øl:
- Red Ale (etter ferdigsettet fra olbrygging.no)
- Kölsch
- Stout
Kölschen smaker bra, men de to andre har etter min mening en merkelig bismak. Klarer ikke å beskrive den, men virker søt/sur/stram i ettersmaken. Stouten har riktignok bare fått 1 uke på flaske, men red alen har stått i 4 uker til karbonering og 4 dager kaldt. Stouten har bare ei snau uke på flaske og noen timer i kjøleskapet.
Er det noen i Eidsvoll/omegn som kan tenke seg å hjelpe til med en prøvesmaking?