Hei,
Har forsøkt å lage en mørk lager med carafa special 2 men den ble likevel altfor "frempå" med bitterheten eller den snerpete tørre munnfølelsen som gjerne følger med de mørke kornene.
Neste gang skal jeg forsøke "cold steeping" for å minimere dette men vil dette kunne lagres bort eller vil denne smaken bli værende i uforandret styrke?
Verdt å merke seg brygget nettopp er karbonert, og at jeg enda ikke har kald-lagret 1 mnd som man skal med en lager.
Har forsøkt å lage en mørk lager med carafa special 2 men den ble likevel altfor "frempå" med bitterheten eller den snerpete tørre munnfølelsen som gjerne følger med de mørke kornene.
Neste gang skal jeg forsøke "cold steeping" for å minimere dette men vil dette kunne lagres bort eller vil denne smaken bli værende i uforandret styrke?
Verdt å merke seg brygget nettopp er karbonert, og at jeg enda ikke har kald-lagret 1 mnd som man skal med en lager.