1. Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer.
  2. Hei der Gjest, bli medlem ved å gå til medlemsregistreringen
    Fjern notisen

Bjorleik 2015: Dato og tema for Bjorleik 2015 er klart

En tråd i 'Andre begivenheter' startet av JensD, 26 Jun 2015.

  1. Tarjei77

    Tarjei77
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Bosted:
    Os, Hordaland
    Noko som ein del slit med å skjøne her er kvifor me nemner bryggeteknikk og kjenne utstyr. Skal du treffe i nærleiken av tala, må du kjenne utstyret ditt. Når alle nyttar same oppskrift, er oppskriftutvikling og fancy spesialingredienser av bordet, det dreier seg om å lage eit godt og ikkje minst feilfritt øl under tilnærma ame føresetnader. Kan og nemne at pakking og unngåing av oksydering er viktige faktorar for å lukkast.
     
    Stig Aa. liker dette.
  2. Miguel

    Miguel
    Expand Collapse
    Registrert bruker

    Bosted:
    Hamar
    Klager fortsatt på at tørrhumle skal i på dag seks.Jeg føler jeg er en gentleman, holder meg til avtaler, men denne dag 6 er bare tullete egentlig.
     
    Stig Aa. liker dette.
  3. Stig Aa.

    Stig Aa.
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Eller: en gentleman lager ølet slik at det smaker best? James Bond hadde ikke brydd seg om slike regler...
     
  4. Tarjei77

    Tarjei77
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Bosted:
    Os, Hordaland
    Som sagt, sjå på det som rettleiande. Veiledende, som det heiter på sidemål. Eg meiner då kun punktet med dag seks.
     
  5. TerjeR

    TerjeR
    Expand Collapse
    Registrert bruker

    Eg brukar å tenke at Noonan brukar litt høgare verdier ved 60min enn Tinseth. Eg legg meg på 80-85% av Noonanverdien og det har funka bra når eg har brygga etter 7F oppskrifter.
     
    Tor-Henning liker dette.
  6. Miguel

    Miguel
    Expand Collapse
    Registrert bruker

    Bosted:
    Hamar
    James bond ville ikke dolket deg i ryggen. Han hadde ventet til du snudde deg for å gi beskjed først.
     
  7. TerjeR

    TerjeR
    Expand Collapse
    Registrert bruker

    Kva opplysningar ønskar domarane at vi fører opp på "etiketten" i år sidan vi bryggar same ølet heile hurven?
     
  8. JensD

    JensD
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Bosted:
    Porsgrunn
  9. Benjamin.Londal

    Benjamin.Londal
    Expand Collapse
    Dommer

    Bosted:
    Bergen
    Har jeg oversett noe eller står det noe sted skrevet hvor mange flasker som skal leveres inn? Regner med det er 3?
     
  10. Benjamin.Londal

    Benjamin.Londal
    Expand Collapse
    Dommer

    Bosted:
    Bergen
    Stryk siste! Fant det under Konkurranseregler
     
  11. Tarjei77

    Tarjei77
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Bosted:
    Os, Hordaland
  12. JensD

    JensD
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Bosted:
    Porsgrunn
    Påmeldingen er nå åpen! Gå hit for å melde på øl: https://konkurranse.norbrygg.no/fk/register_beer

    Flere av feltene i påmeldingen er obligatoriske. Skriv "Ingen endring" der hvor informasjonen er helt lik som i konkurranseteksten.
     
  13. Roger Garshol

    Roger Garshol
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Det kan være jeg overser noe men er type bitterhumle definert for konkurransen?
     
  14. Sotrajohnny

    Sotrajohnny
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Bosted:
    Sotra
    Du kan selv velge hvilken bitterhumle.
     

Del denne siden