Var på studietur til York back in the days. Jeg sitter fremdeles igjen med to ting som gjorde sterke inntrykk på meg. York Minster katedralen og Black Sheep ESB
Jeg har søkt litt på nett og funnet noe som angivelig skal være en oppskrift på sistnevnte:
Batch size: 20 l
3,6 kg pale 82,8 %
0,4 hvete 9,2 %
0,3 krystall 170 EBC 6,9 %
0,05 roasted barley 1,1 %
40 g EGK 60 min IBU 24
15 g EKG 20 min IBU 6
15 g EKG 5 min IBU 1,8
15 g fuggels 20 min IBU 5,3
15 g fuggels 5 min IBU 1,7
Wyeast 1469 West Yorkshire Ale
Har noen noen sterke formeninger om hvordan denne oppskriften bør meskes, eller har noen for den saks skyld noen andre innspill til oppskriften?
Jeg har søkt litt på nett og funnet noe som angivelig skal være en oppskrift på sistnevnte:
Batch size: 20 l
3,6 kg pale 82,8 %
0,4 hvete 9,2 %
0,3 krystall 170 EBC 6,9 %
0,05 roasted barley 1,1 %
40 g EGK 60 min IBU 24
15 g EKG 20 min IBU 6
15 g EKG 5 min IBU 1,8
15 g fuggels 20 min IBU 5,3
15 g fuggels 5 min IBU 1,7
Wyeast 1469 West Yorkshire Ale
Har noen noen sterke formeninger om hvordan denne oppskriften bør meskes, eller har noen for den saks skyld noen andre innspill til oppskriften?