Fikk litt for mye vørter etter å ha brygget 7 fjell sin Una Blonde. For høyt utbytte er slitsomt Stappet litt av husets surdeigskultur og gjærer det nå på sommerinnetemperatur. Vi får se om en 3 måneders tid hvor det blir.
Den smakte selvfølgelig veldig tørt men det var fruktige toner der også. Jeg tror den blir god. OG var 1.044. Skulle kanskje ha modnet den lengre i gjæringskar før flasking. Det var hvite bakterieklumper i overflaten da gjæringen var ferdig. Brukte slurry til å starte ny surdeigskultur og den ble det MYE mer fart i en den gamle.
Legger til at jeg lar den stå i 3 mnd på flaske før jeg kommer til å teste den.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.