EndreS
Norbrygg-medlem
Hei.
Har egentlig ikke så mye å melde i dag. Vil bare si at jeg brygget en porter oppskrift fra Brewing Classic Styles i går og jeg traff meske temperaturen med 0.4 grader, SG før kok spot-on. SG etter kok spot-on og mengden vørter i gjæringskaret var helt etter oppskriften.
Første forsøk på fly-sparge, så det blir nok det fra nå av - og med nykjøpt juvelvekt ble humlemengdene også rett.
Nå håper jeg bare jeg klarer å kontrollere gjæringstempraturen litt bedre en tidligere.
Endre
Har egentlig ikke så mye å melde i dag. Vil bare si at jeg brygget en porter oppskrift fra Brewing Classic Styles i går og jeg traff meske temperaturen med 0.4 grader, SG før kok spot-on. SG etter kok spot-on og mengden vørter i gjæringskaret var helt etter oppskriften.
Første forsøk på fly-sparge, så det blir nok det fra nå av - og med nykjøpt juvelvekt ble humlemengdene også rett.
Nå håper jeg bare jeg klarer å kontrollere gjæringstempraturen litt bedre en tidligere.
Endre