Ole Einar
Norbrygg-medlem
Har brygget en Lakris Porter hvor jeg tenker å tilsette bringebær. Det store spørsmålet er hvor mye bringebær, for å få en god balanse mellom lakris og bringebær?
Batchen er på 23 liter, tilsatt lakrisrot pulver på 15g. Alkoholnivå på 4,5%. Bitterhet rundt 30 IBU.
vanligvis når jeg har skulle fått frem bærsmaken har jeg brukt rundt 5 kg bær, men her er poenget at hverken lakris eller bringebær skal «overdøve» hverandre, men heller harmonere. Noen anslag på mengde bringebær?
Batchen er på 23 liter, tilsatt lakrisrot pulver på 15g. Alkoholnivå på 4,5%. Bitterhet rundt 30 IBU.
vanligvis når jeg har skulle fått frem bærsmaken har jeg brukt rundt 5 kg bær, men her er poenget at hverken lakris eller bringebær skal «overdøve» hverandre, men heller harmonere. Noen anslag på mengde bringebær?