Brune flekker i ølet. What to do??

RayOlav

Norbrygg-medlem
Hei,

Har hatt en brown ale, ekstrakt, stående i 2 uker nå. Har målt SG og den har vært stabil og der den bør være. Men, Det flyter noen små brune flekker på toppen av ølet, og vet ikke helt hva det er.
Er det bare å flaske, og prøve og unngå å få med seg for mye av det?
Eller bør jeg la den stå en uke til, og håpe at det vil falle til bunn?
Brukte Safale US-04 hvis det spiller noen rolle.
 

Vedlegg

  • Brown Ale.jpg
    Brown Ale.jpg
    1,3 MB · Sett: 435
RDWHAHB. Det er gjær, ingen fare. Tapp på flasker eller fat. Prøv ikke å få med deg minst mulig av gjæren over når du tapper.
 
Hey,

Takk for kjapt svar  :) Da går det i flasker i morgen.

Gahr skrev:
Prøv ikke å få med deg minst mulig av gjæren over når du tapper.

Men ble litt uskikker hva du mente her. Ha det brune med eller ikke? 
 
Huff da, ble litt krøll her! Jeg mente selvsagt "Prøv å få med deg minst mulig".  :roedme:
 
Tilbake
Topp