Hei!
Har slitt litt med dårlig utgjæring på to batcher nå og mistenker dårlig oksygenering. Tenkte derfor å skaffe meg en sånn brusestein som mange her bruker.
Hvor får man tak i dette? Er det komplisert å bruke?
Istedet for risting bare rører jeg rundt med stenen i ett minutt etter jeg har tilsatt gjær og så er det bare å smekke lokket på. Litt lenger for lagere og høyere OG.
Istedet for risting bare rører jeg rundt med stenen i ett minutt etter jeg har tilsatt gjær og så er det bare å smekke lokket på. Litt lenger for lagere og høyere OG.
Ganske lenge. Erindrer @glennrlie sa noe om at han hadde brukt den på 40+ batcher og den var ikke tom ennå... (han får rette på meg hvis nødvendig selvfølgelig).
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.