Det har en oppskrift med OG 1,054 som jeg tenkte å brygge til et bryllup for en god kompis. Vil den gjøre seg godt lagret så lenge eller bør den være ferskere?
En såpass svak øl bør i utgangspunktet ikke ha behov for lagring. En fordel med å brygge snart er at du kan brygge på nytt om første forsøk blir mislykket
En såpass svak øl bør i utgangspunktet ikke ha behov for lagring. En fordel med å brygge snart er at du kan brygge på nytt om første forsøk blir mislykket
Det jeg dog lurer på med kolsch er om jeg får tid til det siden jeg har kun gjæringsskapet mitt som alternativ hvor jeg kan lagre kolschen kaldt.. Muligen bedre med en weizzbier? det må være ett tysk alternativ pga tysk familie på den ene siden)
Om du kan servere tyskere Kölsch er veldig avhengig av hvor i Tyskland de kommer fra skal jeg tro min tyske kollega. Weizzen og pils tror jeg har mye større nedslagsfelt.
Om du kan servere tyskere Kölsch er veldig avhengig av hvor i Tyskland de kommer fra skal jeg tro min tyske kollega. Weizzen og pils tror jeg har mye større nedslagsfelt.
Går vel greit å ha det i en kjeller eller garasje også.. Så lenge det holder seg ganske stabilt og litt lavere temperatur enn 10 grader ? Jeg har lagret enn del fat i temperatur mellom 10-12 grader uten å lagt merke til noe problem med det på øl opptil halvannen mnd iallefall, for da forsvinner som regel ølet
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.