Bryllup og utlån av serveringsutstyr

Hei kjære medbryggere!

Skal gifte meg nå den 3. sept, og har/skal brygge(t) en del øl til den store dagen. Kunne tenkt meg at noe av dette var på fat, og har 4 (19L) fat til disposisjon men ingenting å servere fra. Lurte derfor på om noen kunne tenke seg å leie ut/låne bort en eller annen løsning for dette? Hørte med Gulating, men tror de kun har bryggerifat og utstyr til denslags.

I verste fall tenkte jeg å bare kjøpe et slikt fat-startsett og evt en fordeler til C02 flasken og to slanger, kunne dette funke?

Bruker også tråden til å høre om noen vet om det leies ut sirkulatorer (sous vide) i byen (Trondheim) noen plass. Har googla og ser at de leier ut på sørlandet, men har ikke sett noe her enda. Har en som passer til 20L, men kunne tenkt meg en til.

Håper noen kan hjelpe :)
 

msevland

Fylkesstyre Oslo
Sentralstyre
Dersom du hadde bodd litt mer sentralt :-/ kunne du ha lånt litt av meg, men det blir vanskelig. De gangene jeg har hatt flere fat med meg, er kjøling det store problemet (gitt at du har utstyr for å få ølet ut av fatet ...).
Det koker ned til kjøling av selve fatet med kjøleskap / balje med is, eller kjøling av øl mellom fat og kran eg. Jockeybox.
Har planer om å lage meg en slik enhet for fleksibel plassering av tappetårn. Fant den på face...

Gratulerer OG til lykke med den store dagen
 

HåvardK

Norbrygg-medlem
Skal sjekke med en kompis som har et mobilt tappetårn med plass til fire fat og med fire utganger. Hva kan du tenke deg å betale for leie ei helg?
 
Skal sjekke med en kompis som har et mobilt tappetårn med plass til fire fat og med fire utganger. Hva kan du tenke deg å betale for leie ei helg?

Flott! Har han lånt bort før? For jeg aner rett og slett ikke. 500? 750? 1000? Hva er vanlig? Blir vel fra Lørdag til Søndag, og alt blir stående bak "bar".

Takk for tips ellers og! Har tenkt litt på Jockey Boks, kan hende de låner ut på Bakke Brygg eller noe.
 
Sist redigert:
Dersom du hadde bodd litt mer sentralt :-/ kunne du ha lånt litt av meg, men det blir vanskelig. De gangene jeg har hatt flere fat med meg, er kjøling det store problemet (gitt at du har utstyr for å få ølet ut av fatet ...).
Det koker ned til kjøling av selve fatet med kjøleskap / balje med is, eller kjøling av øl mellom fat og kran eg. Jockeybox.
Har planer om å lage meg en slik enhet for fleksibel plassering av tappetårn. Fant den på face...

Gratulerer OG til lykke med den store dagen

Tårnet mitt jo! [emoji41] Fungerer veldig bra!


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Hei kjære medbryggere!

Skal gifte meg nå den 3. sept, og har/skal brygge(t) en del øl til den store dagen. Kunne tenkt meg at noe av dette var på fat, og har 4 (19L) fat til disposisjon men ingenting å servere fra. Lurte derfor på om noen kunne tenke seg å leie ut/låne bort en eller annen løsning for dette? Hørte med Gulating, men tror de kun har bryggerifat og utstyr til denslags.

I verste fall tenkte jeg å bare kjøpe et slikt fat-startsett og evt en fordeler til C02 flasken og to slanger, kunne dette funke?

Bruker også tråden til å høre om noen vet om det leies ut sirkulatorer (sous vide) i byen (Trondheim) noen plass. Har googla og ser at de leier ut på sørlandet, men har ikke sett noe her enda. Har en som passer til 20L, men kunne tenkt meg en til.

Håper noen kan hjelpe :)

Hei. Har en lindr pygmy tower 25 kjøler du kan få leie.
 
Topp