Hei!
Har lenge vurdert å gå til innkjøp av en induksjonsplate av typen Caso Pro 3500W (selges bl.a. på BryggSelv), da vår noe (les veldig) gamle komfyr ikke akkurat får jobben gjort når det gjelder koking. Vi brygger i en 36L kjele, vanligvis batcher i underkant av 25L, så maks 30L vørter som skal opp til kokepunkt (og holdes der, noe komfyren vi bruker nå absolutt ikke klarer uten lokk).
Spørsmålet mitt er om noen der ute har erfaring med denne induksjonsplaten, da spesielt med tanke på hvor mye strøm den drar? Er bekymret med tanke på sikringen, leiligheten vi brygger i har standard 16A-sikringer, vil dette gå greit? Planlegger selvfølgelig ikke å kjøre full guffe på andre elektriske apparater samtidig, men greit å vite om sikringen i det hele tatt tåler platen. Regner med at induksjonsplaten ikke vil ha noen problemer med å få kok på ~30L vørter?
Takk for svar!
Har lenge vurdert å gå til innkjøp av en induksjonsplate av typen Caso Pro 3500W (selges bl.a. på BryggSelv), da vår noe (les veldig) gamle komfyr ikke akkurat får jobben gjort når det gjelder koking. Vi brygger i en 36L kjele, vanligvis batcher i underkant av 25L, så maks 30L vørter som skal opp til kokepunkt (og holdes der, noe komfyren vi bruker nå absolutt ikke klarer uten lokk).
Spørsmålet mitt er om noen der ute har erfaring med denne induksjonsplaten, da spesielt med tanke på hvor mye strøm den drar? Er bekymret med tanke på sikringen, leiligheten vi brygger i har standard 16A-sikringer, vil dette gå greit? Planlegger selvfølgelig ikke å kjøre full guffe på andre elektriske apparater samtidig, men greit å vite om sikringen i det hele tatt tåler platen. Regner med at induksjonsplaten ikke vil ha noen problemer med å få kok på ~30L vørter?
Takk for svar!