CC før flaskekarbonering. Dumt?

Har endelig skaffet meg STC styrt fryser og har selvfølgelig planlagt å Coldcrashe brygget som skal på flasker på Søndag. Men så dukket akkurat tanken opp om det blir vanskelig å karbonere på flaske etterpå?
Ølet er en IPA gjæret med WLP007.
Har ikke prøvd dette før så alle erfaringer tas imot med takk;)
 
Har bare Coldcrashet mine siste brygg, en i 2 dager og en i 7 dager. Karbonering på flaske etterpå gikk helt utmerket. Har nå en batch som har stått til Coldcrash (oppbevaring) siden 29/7-15, tror karboneringen vil gå helt fint med denne også, blir trolig å flaske den i morgen :)
 
Har en dunk med kølsch stående i kjøleskapet, nede på 2 grader, og der skal den få bli i en måned, i alle fall. Vil det fremdeles være nok gjær, eller skal jeg spandere noen korn tørrgjær?
 
Tilbake
Topp