Kenneth N
Norbrygg-medlem
Har sett gjennom alle tråder om chipotle her på forumet, og har brukt noe tid på homebrewtalk også. Sitter med noen spørsmål angående chipotle.
Hvor mange chipotle skal til for å få moderate menger med "heat"? De fleste tråder omhandler hvordan sterilisering, men de færresten om menger. Jeg tror det er noen her på forumet som var vært borti chipotle og annen chilli i øl.
Fant endelig chipotle på meny i Trondheim, så da er det klart for brygging så fort jeg vet hva slags mengder som skal til. ;D
Edit: Kommer sikkert an på både om man tilsetter ved kokeslutt eller tilsetting i sekundær... :help:
Hvor mange chipotle skal til for å få moderate menger med "heat"? De fleste tråder omhandler hvordan sterilisering, men de færresten om menger. Jeg tror det er noen her på forumet som var vært borti chipotle og annen chilli i øl.
Fant endelig chipotle på meny i Trondheim, så da er det klart for brygging så fort jeg vet hva slags mengder som skal til. ;D
Edit: Kommer sikkert an på både om man tilsetter ved kokeslutt eller tilsetting i sekundær... :help: