Bor på Romerike, hvor det offentlig levérte vannet er tilnærmet fritt for salter og mineraler. Ifm ølbrygging justérer jeg efter beste evne; men hva med cider? La det være eller tilføre noe?
En annen sak: Skal lage en KISS-cider (Keep It Simple, Stupid), med billig eplejuice fra kartong og med en liten dash honning, for å gi litt restsødme og (kanskje) kropp). Noen som helst grunn for å varme opp og så kjøle ned? Cideren er pasteurisert og kjører fullt suppenazi-regime med StarSan på redskap og kartongene, så ser plutselig ikke noen grunn til å komplisere prosessen. Varme opp honning og litt juice, så det blir blandet ut; ja seff.
Hvis ingen har innvendinger, så tror jeg det blir én runde med cider og én parallell bryggerunde! 8) ;D
MM
En annen sak: Skal lage en KISS-cider (Keep It Simple, Stupid), med billig eplejuice fra kartong og med en liten dash honning, for å gi litt restsødme og (kanskje) kropp). Noen som helst grunn for å varme opp og så kjøle ned? Cideren er pasteurisert og kjører fullt suppenazi-regime med StarSan på redskap og kartongene, så ser plutselig ikke noen grunn til å komplisere prosessen. Varme opp honning og litt juice, så det blir blandet ut; ja seff.
Hvis ingen har innvendinger, så tror jeg det blir én runde med cider og én parallell bryggerunde! 8) ;D
MM