Her kommer nok hyppigheten på bryggingen , mengden og doseringen til å spille en rolle. Om man kjøper 500ml BC - en halvliter , skal du jaggu ståpå for å bli kvitt flaska på 25L batcher.
Men med 50ml med holdbarhet på 14mnder går nok.. 5-6dråper PR batch og ca 85dråper PR 10ml? Brygger du hver bidige helg et år, så blir det tomt. Korrekt det Finn [emoji16][emoji1308]4500liter eller noe der omkring?
Funker fint mot kjøletåke og gluten. Et enzym som hogger prolin i protein (aminosyra) slik at polyfenolyer ikke koagulerer i klumper å lager kjøletåke? (Altså under 0,30mikron?) Blir jo klarere øl av det?
Så ja greit nok. Om det gjør gelatin mindre effektiv under coldcrash fordi partikkel størrelsen er på sub 30my vet jeg ikke?
Mulig den køler til funksjonen/effekten av gelatin under CC noe?
Hmm.. må forskes på. [emoji85] Neeei jeg har blitt øl-nerd....
Sent from my iPad using Tapatalk