1. Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer.
  2. Hei der Gjest, bli medlem ved å gå til medlemsregistreringen
    Fjern notisen

Coconut Porter

En tråd i 'Oppskrifter generelt' startet av loebrygg, 2 Jun 2016.

  1. Mhetling

    Mhetling
    Expand Collapse
    Registrert bruker

    Bosted:
    Trondheim
    Hva med humle i denne? Og hvor mye av den sjokoladen de snakker om? Og er det flaket kokos de snakker om? Som "tørrhumle" eller i kok? Noen forslag til alternativ gjær? Tenker å lage denne i morgen. Men det dukket opp veldig mange spørsmål her :p
     
  2. Botnen

    Botnen
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Hva kan man bruke istedet for cholaca??
     
  3. Botnen

    Botnen
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Handla inn til en death by coconut nå, men litt usikker på kokos. Best med amoretti eller brewshop sin kokospuré eller rett å slett ristet kokosflak?
     
  4. loebrygg

    loebrygg
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Bosted:
    Oslo
    Amoretti coconut smaker syntetisk, kjør på med ristet kokosflak
     
    Botnen liker dette.
  5. Botnen

    Botnen
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Ok.. da blir det ristet.. igrunnen enklest også
     

Del denne siden