Cold Crash i 4 dager?

knutg71

Norbrygg-medlem
Har en pilsner i skapet som på torsdag har stått i 21 dager på gjæringsfatet. Er gjæret på 8-10 grader i 14 dager og økt temperaturen til 16.

På torsdag drar jeg bort. Kan den da setter til CC i 2 grader over helgen eller bør jeg sette temperaturen tilbake til 8 grader for så å CC i et døgn etter at jeg kommer hjem?

Skal over på fat og noen flasker
 
Det går som regel helt greit såfremt gjæringa har gått normalt og styrken på ølet ikke er så høy.
Pils hadde ikke bekymret meg.
 
Hei,
Jeg har også tengt å la en lagerøl stå kaldt (2c)på dunken i 3 eller 7 dager men jeg hadde i 150g saaz humle etter at kokingen stoppet når jeg brygget.Vil det bli endring i humleprofilen,altså bitrere eller få noe gressmak fordi den står lenger?
 
Tilbake
Topp