Duckboot
Norbrygg-medlem
Det luktet øl (+ litt gjærlukt)
Det smakte øl (+ litt gjærsmak)
Flaskene ble desinfiserte med Klor, og skylt mange ganger.
Det eneste er at jeg ikke klarte å få lavere FG enn 1010, men jeg regner det skal gå greit.
Har hørt at hvis man bruker 50/50 malt under gjæringen, så kan det være litt vanskelig å få ned FG.
Mulig jeg snakker bare tull, men jeg er helt fersk i dette gamet.
Kjørte på med 6g/l sukker for karbonering.
Brygget er et ekstraktbrygg, Muntons Nut Dark Ale, og jeg brukte Brew Enhancer i stedet for sukker til gjæringen.
Hva tror dere?
Det smakte øl (+ litt gjærsmak)
Flaskene ble desinfiserte med Klor, og skylt mange ganger.
Det eneste er at jeg ikke klarte å få lavere FG enn 1010, men jeg regner det skal gå greit.
Har hørt at hvis man bruker 50/50 malt under gjæringen, så kan det være litt vanskelig å få ned FG.
Mulig jeg snakker bare tull, men jeg er helt fersk i dette gamet.
Kjørte på med 6g/l sukker for karbonering.
Brygget er et ekstraktbrygg, Muntons Nut Dark Ale, og jeg brukte Brew Enhancer i stedet for sukker til gjæringen.
Hva tror dere?