Har tidligere i vinter en tråd om at alt av øl gikk rett vest og ble surt. Fikk mange gode råd og har vasket, renset og byttet ut potensielle svake punkt men fremdeles bare dritt med ølet. Det blir surt.
Var overbevist om at det var tappestampen eller hevert/ tappeutstyr som var problemet men det rare er at en kompis lånte alt av for å tappe en batch selv, og han fikk ikke noen problemer med surt øl.
Da koker det ned til 2 ting som kan være årsaken . Gjæra eller sukkeret jeg karboniserer med. Det er grovt harry sukker som blir smeltet i vann (koker noen minutter) . Eller det er gjæra som er dårlig . ( S23 som best før datoen hadde passert og alle posene kjøpt samtidig.) Har litt lyst til å skylde på gjæra siden det er kun når vi begynte å brygge lager at problemene startet.
Noen som har hatt problemer med S23 tørrgjær ?
Var overbevist om at det var tappestampen eller hevert/ tappeutstyr som var problemet men det rare er at en kompis lånte alt av for å tappe en batch selv, og han fikk ikke noen problemer med surt øl.
Da koker det ned til 2 ting som kan være årsaken . Gjæra eller sukkeret jeg karboniserer med. Det er grovt harry sukker som blir smeltet i vann (koker noen minutter) . Eller det er gjæra som er dårlig . ( S23 som best før datoen hadde passert og alle posene kjøpt samtidig.) Har litt lyst til å skylde på gjæra siden det er kun når vi begynte å brygge lager at problemene startet.
Noen som har hatt problemer med S23 tørrgjær ?