Det ble lunsjVis vedlegget 72199
Satte en batch Amarillo brød til gjæring. Tilsatte 120g halvvåt mask i tillegg. Satser på det er klart til påskefrokost eller strengt tatt lunsj.
Du fæ helse frøningomFørste campingtur blir til Vinstra. 12 liter med bitter ville også være med.
Holdes kjølig med 2 pakker isbiter fra Rema.
Den der må du sende inn til konkurransen til HordalandBoksing av 80L Mexican Cerveza. Dette begynner vel å bli ølet jeg har brygget mest av. På fjerde batchen allerede.
Drikker ikke så fryktelig mye av det selv, men blir ofte en høydare blant venner og kjente. Noen putter til og med lime oppi ølet (!!!)
Ble omtrent 160-170 0,44 bokser av en full batch. Bør holde sommeren over.
Ganske enkel. Oppskrift finner du her:
![]()
(Denne gangen hadde jeg ikke perle, så jeg brukte 100g Saphir i stedet for.)
Vis vedlegget 72403Vis vedlegget 72404
Vis vedlegget 72405Vis vedlegget 72406
Takk for tips. Sendte inn et par bokser dit.Den der må du sende inn til konkurransen til Hordaland! Her: https://forum.norbrygg.no/threads/bryggekonkurranse-norbrygg-hordalands-sommerfest.47038/post-640982
Du har en 90% ex?Konfirmasjon på eldste dattera i dag. Perfekt gjennomføring av dagen … takket være min ex (90%), min svigerinne (toastmaster) og mange gjester som hjalp til.
hehe - det var ei solid pause. Men så blir kanskje come back'et desto sterkereTakk for tips. Sendte inn et par bokser dit.
Har ikke vært med noe særlig i konkurranser siden juleølkonkurransen på tautra i 2014 når John Palmer besøkte oss...