Noen som har vært borti denne malten? Jeg tenkte det var et OK alternativ til Extra Pale Maris Otter, men jeg er nå i tvil om jeg burde ha kokt denne i 90 min fremfor bare 60.
hmm - merkelig. Jeg fant ikke noe om den på Dingemans' hjemmeside.
Etter det jeg kan finne, er den marginalt lysere enn Simpsons Low Colour MO, som jeg ikke har hørt noe om at trenger ekstra koking. Jeg ville ikke bekymret meg veldig - med mindre du i utgangspunktet koker svakt og med lokket delvis på. (Da er vi inne i en diskusjon jeg ikke har noe behov for å kjøre reprise på!)
Jeg klarte heller ikke finne noe om det på hjemmesiden. Den italienske nettbutikken jeg bruker sier at det er en ny type malt, så kanskje Dingemans ikke har oppdatert sidene sine på en stund.
Det var Pilsen biten av navnet som gjorde at jeg stoppet opp og begynte å tvile.
Pilsner malt mener vel de fleste at bør koke 90 min.
Takk for tilbakemeldingen.
Ølet er i alle fall brygget. Traff OG spot on der jeg hadde planlagt og det bobler flittig i gjærlåsen. Tenker vi ser om et par uker hva restultatet blir.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.