1. Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer.
 2. Hei der Gjest, bli medlem ved å gå til medlemsregistreringen
  Fjern notisen

Dommer til Warszawa 16. juni?

En tråd i 'Fra Norbrygg.no' startet av Per Øyvind Arnesen, 10 Jun 2018.

Trådstatus:
Stengt for ytterligere svar.
 1. Per Øyvind Arnesen

  Per Øyvind Arnesen
  Expand Collapse
  Guest

  Norbrygg har som formålsparagraf «å fremme et høyt faglig nivå blant medlemmene, samt kunnskaps- og erfaringsutveksling mellom bryggermiljøer i inn- og utland», men vi i styret og dommerkomitéen har klart å glemme å sende en representant til den første polske hjemmebryggerfestivalen i Warszawa, lørdag 16. juni. Men, ingen av oss kan dra, så vi må finne noen som kan ta turen.

  De polske hjemmebryggerne har vært på besøk på PF flere ganger, så vi vil gjerne gjengjelde besøket – vi dekker opphold, reise etc. Dommere som er interessert i å dra må sende en epost til per@norbrygg.no (evt per@ai.no hvis du får bouncemelding, vi har noen problemer med eposten på norbrygg.no akkurat nå) så raskt som mulig, så trekker vi en dommer som kan dra. Trekningen skjer tirsdag kl. 18, du må ha meldt deg på før da!  The post Dommer til Warszawa 16. juni? appeared first on Norbrygg.

  Fortsett å lese...
   
Trådstatus:
Stengt for ytterligere svar.

Del denne siden