JEG
Moderator
(Håper dette er rette subforum, hvis ikke beklager jeg det).
Ser dette med lagring har vært diskutert mye og godt her: https://forum.norbrygg.no/threads/lagring-av-ol.29826/
Er det noen som har en oppskrift på en mørk* øl som er "drikke klar" på en måned? (*overgjæret, ellers åepn for alt)
Jeg antar det ikke er mulig, men spør "just in case". Ser eks. at Gahr sin Oregon Stout bør ha (minimum) 6 uker...
Er brygging til en happening.... Backup pålanen er wit (eller amerikansk hveteøl.... eller.... damnit!)
Ser dette med lagring har vært diskutert mye og godt her: https://forum.norbrygg.no/threads/lagring-av-ol.29826/
Er det noen som har en oppskrift på en mørk* øl som er "drikke klar" på en måned? (*overgjæret, ellers åepn for alt)
Jeg antar det ikke er mulig, men spør "just in case". Ser eks. at Gahr sin Oregon Stout bør ha (minimum) 6 uker...
Er brygging til en happening.... Backup pålanen er wit (eller amerikansk hveteøl.... eller.... damnit!)