Miguel
Norbrygg-medlem
Ville ikke bekymret meg for at det kommer i samme pose.
Da er iallefall ikke svart malten finknust. Er den det vil du ikke ha lang kontaktid.
Er forøvrig uenig med Gordon strong. Men han har vunnet masse ting mens jeg aldri har levert inn noe som helst.. men han sverger til å bruke mørk malt senere i meskingen. Jeg har fulgt hans råd og da må det lagres for at smakene skal smelte sammen til en enhet. Ellers kan du plukke ut den og den malten med vannsmak i mellom, på en måte. Gikk fort bort fra det å tilsette spesialmalt ved skylling.
Da er iallefall ikke svart malten finknust. Er den det vil du ikke ha lang kontaktid.
Er forøvrig uenig med Gordon strong. Men han har vunnet masse ting mens jeg aldri har levert inn noe som helst.. men han sverger til å bruke mørk malt senere i meskingen. Jeg har fulgt hans råd og da må det lagres for at smakene skal smelte sammen til en enhet. Ellers kan du plukke ut den og den malten med vannsmak i mellom, på en måte. Gikk fort bort fra det å tilsette spesialmalt ved skylling.