Har 50g eikechips som skal tilbringe noen dager i en barleywine stående til kjøling på benken, og ble plutselig usikker på om jeg kan helle de rett i (med litt kokevann), eller om jeg bør desinfisere en humlepose og litt stålbestikk?
Sist jeg brukte eikechips og eiketerninger helte jeg dem bare rett i sekundærkaret. Gav mer enn nok smak de (dog hadde jeg laaaaaang kontakttid). Skal nå ha noen terninger i fatet til en BW. Da bruker jeg pose og stålbestikk.
Takker for tilbudet :skitbra:, men de skal i en surøl/fruktøl som foreløpig kun har stått 4 dager til gjæring, så jeg tror jeg har godt med tid til å bestille ;D
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.