Geironimo
Norbrygg-medlem
Hei,
Jeg har satt frem mine to 1 gallon sett som jeg skal teste litt forskjellige greier på fremover.
Maltbasen har jeg klar.
Det jeg først og fremst er ute etter er å prøve ting som kanskje er lokale for oss rundt pytten. Det er vel ikke så lett å finne noe som finnes her, som ikke finnes andre steder, men cluet er å hente det herifra, enten det er på en gård eller på "Bondens marked".
Noen tips?
Jeg har sett at Linnea Finnskogen lager sirup, så jeg tenkte å bruke dette for å karbonere til slutt. Der er det mange forskjellige smaker.
Einebær fra Dokka? Grankvister fra Biri? Lugge av litt av gresset på Briskeby Stadion?
Jeg er åpen for (nesten) alle forslag!
Geir
Jeg har satt frem mine to 1 gallon sett som jeg skal teste litt forskjellige greier på fremover.
Maltbasen har jeg klar.
Det jeg først og fremst er ute etter er å prøve ting som kanskje er lokale for oss rundt pytten. Det er vel ikke så lett å finne noe som finnes her, som ikke finnes andre steder, men cluet er å hente det herifra, enten det er på en gård eller på "Bondens marked".
Noen tips?
Jeg har sett at Linnea Finnskogen lager sirup, så jeg tenkte å bruke dette for å karbonere til slutt. Der er det mange forskjellige smaker.
Einebær fra Dokka? Grankvister fra Biri? Lugge av litt av gresset på Briskeby Stadion?
Jeg er åpen for (nesten) alle forslag!
Geir