Skal brygge et juleøl med god maltsmak. Har lest meg opp litt på div forum og mekket sammen dette. Er det noen som har innspill på hvordan dette blir?
Volume 30ltr
OG: 1059
ABV: 5,9%
farve: 23 EBC
Bitterhet: 23 IBU
Malt:
Dry light extract. 4500g. (87%)
Cara crystal EBC150. 200g. (4%)
Cara red EBC40. 200g (4%)
melanoidin malt. EBC69. 200g. (4%)
chocolade malt EBC800. 80g. (2%)
Humle:
northern brewer 7,8% alpha. 30g. 60 min
Saaz 2,8% alpha. 15g. 60 min
Saaz 2,8% alpha. 30g. 5 min
Gjær:
safale US-5
Mvh anders fostad
Volume 30ltr
OG: 1059
ABV: 5,9%
farve: 23 EBC
Bitterhet: 23 IBU
Malt:
Dry light extract. 4500g. (87%)
Cara crystal EBC150. 200g. (4%)
Cara red EBC40. 200g (4%)
melanoidin malt. EBC69. 200g. (4%)
chocolade malt EBC800. 80g. (2%)
Humle:
northern brewer 7,8% alpha. 30g. 60 min
Saaz 2,8% alpha. 15g. 60 min
Saaz 2,8% alpha. 30g. 5 min
Gjær:
safale US-5
Mvh anders fostad