Hei! Jeg ønsker å prøve meg på et nytt hveteøl fra ekstrakt og har funnet en veldig simpel oppskrift på nettet. Jeg har et spørsmål:
Jeg ser at Vinogbar selger to typer Hallertau humle: Hersbrucker og Mittelfrüh. Hvilken av disse bør jeg bruke? Har det egentlig så mye å si, eller kunne jeg brukt det jeg har til overs av Styrian Goldings?
Her er oppskriften: tar gjerne imot forslag til modifikasjoner.
0.45 kg Extra Light Dry Extract
2.98 kg Wheat Liquid Extract
Hallertauer [4.80 %] (60 min)
0.91 oz Orange Peel, Bitter
Weihenstephan Weizen (Wyeast Labs #3068)
OG 1.046
FG 1.011
ABV 4.53
10 IBU
Jeg ser at Vinogbar selger to typer Hallertau humle: Hersbrucker og Mittelfrüh. Hvilken av disse bør jeg bruke? Har det egentlig så mye å si, eller kunne jeg brukt det jeg har til overs av Styrian Goldings?
Her er oppskriften: tar gjerne imot forslag til modifikasjoner.
0.45 kg Extra Light Dry Extract
2.98 kg Wheat Liquid Extract
Hallertauer [4.80 %] (60 min)
0.91 oz Orange Peel, Bitter
Weihenstephan Weizen (Wyeast Labs #3068)
OG 1.046
FG 1.011
ABV 4.53
10 IBU