Hei.
På søndag så satte jeg 12 liter med eplecider. Kjøpte Hardanger eplemost på rema.
Tilsatte 130 gr ekstra sukker og ca 70% av en pose med safale us 05 som var rehydrert. Det begynte såvidt å ploppe i låsen under 12 timer etter, men det har liksom aldri tatt av. Plopper fortsatt, men sakte. OG var 1044, målte nå, 3 dager uti prosessen, til rundt 1030, kanskje rett under.
Når jeg har brukt denne gjæren til øl så bruker den å virkelig ta fatt på jobben. Det har den ikkje gjort nå.
Tillegg: brukte og gjærnæring.
Spm: Skal jeg ha is i magen?
Hvilke alternativ har jeg?
Sent fra min SM-G935F via Tapatalk
På søndag så satte jeg 12 liter med eplecider. Kjøpte Hardanger eplemost på rema.
Tilsatte 130 gr ekstra sukker og ca 70% av en pose med safale us 05 som var rehydrert. Det begynte såvidt å ploppe i låsen under 12 timer etter, men det har liksom aldri tatt av. Plopper fortsatt, men sakte. OG var 1044, målte nå, 3 dager uti prosessen, til rundt 1030, kanskje rett under.
Når jeg har brukt denne gjæren til øl så bruker den å virkelig ta fatt på jobben. Det har den ikkje gjort nå.
Tillegg: brukte og gjærnæring.
Spm: Skal jeg ha is i magen?
Hvilke alternativ har jeg?
Sent fra min SM-G935F via Tapatalk