Dette brygget var Eskil & Rogers spis, drikk,og vær vær glad klubbs Juleøl anno 2003, brygga på Industribrygerigjær. Til 115 liter øl: 16,5 kg Münchnermalt 11 kg Pilsnermalt 1,75 kg Krystalmalt 100 g Sjokolademlet 150 Hallertau Mittelfrüh pellets 4 % 60min. 100 g Saaz pellets 3 % 60 min. 100 g Hallertau Mittelfrüh pellets 4 % 15 min. før kokeslutt 35 g Saaz pellets 3 % 15 min. før kokeslutt 2 dl Laergjærslurry fra Ringnes E. C. Dahls Bryggeri OG 55 ved 80 % utbytte, IBU 19, EBC 37, Fg 19 (etter 26 dager). Ølet ble desverre ikke all verden, men det skyltes i aller høyeste grad behandlinga gjæren fikk ved utsalget på E. C. Dahls før den ble overdratt bryggren. Senere fik jeg gjær tappa direkte i gjærgjærhuset, og den fungerte og oppførte seg optimalt