Hei nå har jeg prøvd og smake på ganske mange weissbier . Status ble at erdinger var suveren i mine øyne. En fantastisk god øl som er en av mine favoritter. paulaner og wheihenstephaner Weizen ble for tunge og for mye smak av gjær
Er det noen som vet om god clone oppskrift. Det er så mange forskjellige på nett så jeg vet ikke hvilken jeg skal velge. :help:
Jeg fant denne oppskriften . Noen som har noen kommentarer til denne
6.0 lb German Wheat Malt
4.0 lb Belgian 2 row Pale Malt
0.5 oz Tettnang [4.5%] (90 min) 8.5 IBU
0.5 oz Hallertauer Mittelfrueh [4.0%] (45 min) 6.5 IBU
0.25 oz Pearle [8.0%] (12 min) 3.0 IBU
1 Pkg White Labs #WLP300 yeast
He said that this combination came out to exactly 18 IBU per Erdinger
Er det noen som vet om god clone oppskrift. Det er så mange forskjellige på nett så jeg vet ikke hvilken jeg skal velge. :help:
Jeg fant denne oppskriften . Noen som har noen kommentarer til denne
6.0 lb German Wheat Malt
4.0 lb Belgian 2 row Pale Malt
0.5 oz Tettnang [4.5%] (90 min) 8.5 IBU
0.5 oz Hallertauer Mittelfrueh [4.0%] (45 min) 6.5 IBU
0.25 oz Pearle [8.0%] (12 min) 3.0 IBU
1 Pkg White Labs #WLP300 yeast
He said that this combination came out to exactly 18 IBU per Erdinger