Erfaringer med elektrisk kokekar?

Jeg har den samme du har linket til, fungerer greit til å koke i. Termostaten er ikke veldig bra og tempraturkontrollen er ikke bra nok til mesking.

Har ikke ettermontert elementer.
 
Søk på weck eller rommelsbacker så får du opp nokre trådar.

Har eit par slike som har vore brukt til forskjelligt opp gjennom åra. Saftkokar, pasteurisering, ølbrygging, koking av pinnekjøt osv. Generelt vil eg sei at termostaten ikkje er veldig nøyaktig, 2000w er knapt, men nok til at det ikkje kokar over med rimeleg full panne og loket av. Loket må nesten vere på under oppkoking, men litt på snei gir akkurat passe kok og avdamping.

Den eine eg har er for tida utstyrt med PID, pumpe og innerkjele med silbotn. Fungerar veldig bra som kompaktbryggeri. As we speak står den og meskar ein svinekam på 65 grader i 6 timar :)
 
Tilbake
Topp