erstatning for Coffee malt

loebrygg

Norbrygg-medlem
Skal brygge en Chinook India Brown Ale inspirert av DFH om ikke så lenge
men har ikke coffee malt
Hva vil være en god erstatning, Biscuit, Pale chocolate?

Oppskriften blir da slik

Volume: 12 liters
Boil Volume: 16 liters
OG: 1075
BG: 1056
FG:
Alcohol: 7.5 % by vol.
Colour: 62 EBC (Very dark brown)
Bitterness: 60 IBU
BU/GU: 0.8


Fermentables
Pale Malt 7 EBC 7 EBC 1090 g
Amber Malt 125 EBC 255 g
Cara Crystal 120 EBC 120 EBC 275 g
Chocolate Malt 600 EBC 140 g
Roasted Barley 1500 EBC 40 g
Dark Brown Sugar 80 EBC 155 g
Liquid Light Extract 8 EBC 1500 g
 
Nja, hadde liksom ikke lyst på kaffe i dette brygget
men det blir vel aldri helt feil med pale chocolate
 
Jo, kaffemalt, ikke kaffe

Tar meg en espresso før brygging og en Beergeek Mocha etter mesk :)
 
Sist redigert:
Tilbake
Topp