loebrygg
Norbrygg-medlem
Skal brygge en Chinook India Brown Ale inspirert av DFH om ikke så lenge
men har ikke coffee malt
Hva vil være en god erstatning, Biscuit, Pale chocolate?
Oppskriften blir da slik
Volume: 12 liters
Boil Volume: 16 liters
OG: 1075
BG: 1056
FG:
Alcohol: 7.5 % by vol.
Colour: 62 EBC (Very dark brown)
Bitterness: 60 IBU
BU/GU: 0.8
Fermentables
Pale Malt 7 EBC 7 EBC 1090 g
Amber Malt 125 EBC 255 g
Cara Crystal 120 EBC 120 EBC 275 g
Chocolate Malt 600 EBC 140 g
Roasted Barley 1500 EBC 40 g
Dark Brown Sugar 80 EBC 155 g
Liquid Light Extract 8 EBC 1500 g
men har ikke coffee malt
Hva vil være en god erstatning, Biscuit, Pale chocolate?
Oppskriften blir da slik
Volume: 12 liters
Boil Volume: 16 liters
OG: 1075
BG: 1056
FG:
Alcohol: 7.5 % by vol.
Colour: 62 EBC (Very dark brown)
Bitterness: 60 IBU
BU/GU: 0.8
Fermentables
Pale Malt 7 EBC 7 EBC 1090 g
Amber Malt 125 EBC 255 g
Cara Crystal 120 EBC 120 EBC 275 g
Chocolate Malt 600 EBC 140 g
Roasted Barley 1500 EBC 40 g
Dark Brown Sugar 80 EBC 155 g
Liquid Light Extract 8 EBC 1500 g