Flaske allerede etter 1 uke?

Da har du sannsynligvis humle til overs.
Trikset er å ha en vakuumpakker og et par skuffer i fryseskapet dedikert til humle. ;)

På min siste batch kjøpte jeg malt og ferskgjær for 170,–. Humle hentet jeg fra fryseren, estimerert humleforbruk: 100,–. Totalt 270,– (Hadde jeg brukt tørrgjær ville totalen vært 215,–)
 
Må man kjøpe hele kilo malt hos Ølbrygging, ikke 100g?
Det er jeg ikke sikker på, men virker nesten sånt. Sitter her med en ølbok ("brygg ditt eget øl") med mange oppskrifter, ble litt fristet til å bestille ingredienser og prøve en av de.
 
Nå var ikke spørsmålet til deg, men til Zeek,som allerede har svart på det.
Ellers er jeg vant til kilopris ned til 1g der jeg handler så det var litt uvant for meg at man må bestille hele kilo.
 
Tilbake
Topp