Hei.
Jeg har laget en imperial stout, og lurer på hva som er lurest i forhold til lagring og karbonering.
Den hadde en OG på ca 120, og en SG nå på 1.028 (etter en uke)
Gjær: US-05
Tenker da på om jeg burde lagre den på corneliusfat eller flasker. Vil gjæren klare å produsere Co2? Vil det være risiko for flaskebomber?
Beklager hvis dette spørsmålet har vært oppe mange ganger før, men jeg ble ikke så mye klokere når jeg søkte.
Skjalg
Jeg har laget en imperial stout, og lurer på hva som er lurest i forhold til lagring og karbonering.
Den hadde en OG på ca 120, og en SG nå på 1.028 (etter en uke)
Gjær: US-05
Tenker da på om jeg burde lagre den på corneliusfat eller flasker. Vil gjæren klare å produsere Co2? Vil det være risiko for flaskebomber?
Beklager hvis dette spørsmålet har vært oppe mange ganger før, men jeg ble ikke så mye klokere når jeg søkte.
Skjalg