Har brygget en saison med belle saison gjær, som har FG på 1,05 nå, og har vært stabil der i minst 3 dager.
Den har gjæret i 2 uker+ nå, og har vært1 uke på badet som er skrudd varmt, så den nok gjæret over 25 grader den siste uka.
Grunnen til jeg ikke har flasket enda er fordi det fremdeles plopper,men veldig sjeldent. Smaken er forsåvidt også god, men jeg kjenner ikke til stilen (første gang) så jeg vet ikke om den er der den skal være.
Kan det være ryddejobben til gjæren ikke er ferdig, og at det derfor fremdeles plopper litt av og til? Er bittelitt gjær igjen på toppen av ølet også så det har gjort at jeg har ventet litt.
Har den vondt av å stå litt til på badet eller bør jeg flaske snart? Er det ett fett hva jeg velger å gjøre?
Den har gjæret i 2 uker+ nå, og har vært1 uke på badet som er skrudd varmt, så den nok gjæret over 25 grader den siste uka.
Grunnen til jeg ikke har flasket enda er fordi det fremdeles plopper,men veldig sjeldent. Smaken er forsåvidt også god, men jeg kjenner ikke til stilen (første gang) så jeg vet ikke om den er der den skal være.
Kan det være ryddejobben til gjæren ikke er ferdig, og at det derfor fremdeles plopper litt av og til? Er bittelitt gjær igjen på toppen av ølet også så det har gjort at jeg har ventet litt.
Har den vondt av å stå litt til på badet eller bør jeg flaske snart? Er det ett fett hva jeg velger å gjøre?