Hei
Vi har hatt en lambic stående i omtrent ett år. Halvparten av den har fått hygge seg noen måneder med multer. Nå er det på tide å flaske, og jeg har et enkelt spørsmål: Er det egentlig noen grunn til å frykte at gjæren skal ha problemer med å ettergjære på flaska og skape kullsyre? Den har jo stått ett år. Bør vi tilsette ekstra gjær ved flasking?
				
			Vi har hatt en lambic stående i omtrent ett år. Halvparten av den har fått hygge seg noen måneder med multer. Nå er det på tide å flaske, og jeg har et enkelt spørsmål: Er det egentlig noen grunn til å frykte at gjæren skal ha problemer med å ettergjære på flaska og skape kullsyre? Den har jo stått ett år. Bør vi tilsette ekstra gjær ved flasking?
 
				 
						 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		


 
					
				 
						
					

 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		