Flasket øl tåler transport?? (Bunnfall)

Hei alle kyndige ølmenn (og ølkvinner?)

Jeg har noen brygg bak meg men er fremdeles i startgropen.
Brygget blir stort sett bra, med unntak av en lager som ikke fikk leve lenge nok til å bli moden... ;D

Og siden jeg synes det er ok å ta med en flaske eller ti til andre i festlige lag, lurte jeg på om det er visse typer øl som egner seg bedre til transport enn andre?

Jeg tenker da på øl som har lite bunnfall, eller om det er enkle måter å minimere bunnfallet på.
 
Sett flaskene du skal ha med deg i et godt og kaldt kjøleskap i en tid i forveien, så skal det vel stort sett gå bra, med mindre du transporterer deg selv med en hoppestav da.
 
Endte opp i haugesund i helga, med div smaksprøver til en kompis. Veel.. er vel ikke værdens undergang, men julebrygget hadde stått på hue i kufferten under flyturen, så det lå litt gjærsnerk på ene siden i flaskehalsen. Da må man vel bare "roe ned krukka" og helle pent på andre siden. men anbefaker kassetransport om man ikke skal ut å fly.
 
Tilbake
Topp