Hei, jeg har satt 3 brygg til gjæring, blond ale og 2 ipa. Har dem i en ffysebojs med varmvifte tilkoblet temperaturkontroll. Noe har skjedd mens jeg var på hytta og nå var tempen i karene 13 grader det er nå dag 8 etter de ble satt til gjæring, kan naks ha vært de siste 3 dagene tempen har sunket. Er det noe jeg bør gjøre? Har satt opp tempen til 19 grader. Målte OG og den er bra 1010 og 1013 x 2
I tillegg glemte jeg å tilsette tørrhumlen før jeg reiste. Den er nå tilsatt. Blr den stå lengre enn 6 dager? Tenkte å tappe på fat kommende søndag.
På forhånd takk for svar
I tillegg glemte jeg å tilsette tørrhumlen før jeg reiste. Den er nå tilsatt. Blr den stå lengre enn 6 dager? Tenkte å tappe på fat kommende søndag.
På forhånd takk for svar