for lite sukkerlake

Hei. Er helt ny på dette og har lært mye etter 5 brygg. I dag var vår første brygg ferdig karbonert (på flasker), og vi skulle flaske 2 brygg. Fant da ut at jeg hadde hatt for lite sukker lake i brygg 1. Har lest feil på vekta, hatt den på oz istedenfor gram og dermed fått bare 1/3 av det sukkeret jeg skulle hatt. Så det jeg lurer på er om det går og redde ølet på noen måte, smakte ganske bra! Kan jeg helle det på fat og sette trykk på, eller ta av korkene og ta i mere sukkerlake (er glæren ferdig) ? Eller er det bare og gi det til do-draugen
 
Hvis du skal helle på fat så følger det vel med en stor oksideringsrisiko.

Kanskje du kunne åpnet ei flaske, tatt ei måling av den så du ser hvor mye sukker som er spist opp, og så tilsatt en mengde sukker som gjør at du havner der du vil med f.eks ei sprøye på resterende flasker.
 
Tilbake
Topp