Har nå bestemt meg for å sette min første batch med stout. Har stort sett brygga ipa og apa og et par spede forsøk på pils, bayer og amber.
Jeg liker havrestout, sweet stout, stout som er lagra på whiskyfat, stout som er lagra på romfat osv.
Spørsmålet er da hva som skjer om jeg kjører på med havre, laktose, muscovado, eiketerninger bløtlagt i sprit i samme batch?
Kan det bli for mye av det gode? Eventuelt noe mer jeg kan ha oppi?
Så langt er oppskriften
4.5 kg Maris Otter
0.4 kg Flaket havre
0.35kg Chocolate
0.13kg Black Malt
Bitterhumle til 27 IBU
WLP004
Jeg liker havrestout, sweet stout, stout som er lagra på whiskyfat, stout som er lagra på romfat osv.
Spørsmålet er da hva som skjer om jeg kjører på med havre, laktose, muscovado, eiketerninger bløtlagt i sprit i samme batch?
Kan det bli for mye av det gode? Eventuelt noe mer jeg kan ha oppi?
Så langt er oppskriften
4.5 kg Maris Otter
0.4 kg Flaket havre
0.35kg Chocolate
0.13kg Black Malt
Bitterhumle til 27 IBU
WLP004