For mye sukker på Imperial stout

Jeg regnet feil når jeg skulle flaskekarbonere min Imperial stout og endte opp med 10 g sukker pr. liter. Kommer dette til å gå bra? Blir dette udrikkelig?`

Takk for svar.
 
Det kommer an på hva temperaturen har vært etter/under gjæring. Det blir jo øl likevel, og hvis det er flasket ville ikke jeg gjort annet enn å la det ligge i glasset litt lengre enn normalt for å luftes.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Takk Kjell for beroligende ord. Dette kommer til å ligge på ca 20 - 22 grader under gjæring. Burde det være kaldere under gjæring?
 
Tja,kommer vel litt an på hva du vil. 18-20 er vel vanligere på stout. Det er spennende å prøve forskjellige temperaturer på samme gjær.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Du kan jo det. Risikerer oksydering, og infeksjon om du er uvøren.
Kan jo eventuelt gjøre det på halvparten, og så kan vi andre få høre hva du mener om forskjellen


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Tilbake
Topp