Forvirret
Norbrygg-medlem
Satte en IPA for fire og en halv uke.
25l, OG 1,060 temp 18C i rommet. 2 pakker US-05 rehydrert. Mesket 66/67C
Den gikk opp til 21C etter et par dager og ned til 19C etter ytterligere to dager.
Skrudde tempen opp til 21C og det har den vært siden.
Målte SG til 1,019 etter tre uker og målt i dag 1,012.
Den putrer og går fortsatt selv om aktiviteten ( i gjærlåsen ) er mindre.
Bør jeg snart foreta meg noe, øke temperaturen eller?
Mvh
25l, OG 1,060 temp 18C i rommet. 2 pakker US-05 rehydrert. Mesket 66/67C
Den gikk opp til 21C etter et par dager og ned til 19C etter ytterligere to dager.
Skrudde tempen opp til 21C og det har den vært siden.
Målte SG til 1,019 etter tre uker og målt i dag 1,012.
Den putrer og går fortsatt selv om aktiviteten ( i gjærlåsen ) er mindre.
Bør jeg snart foreta meg noe, øke temperaturen eller?
Mvh