Hei
Jeg kunne tenkt meg å prøve å lage en porter til helga, i den forbindelse lurer jeg på om noen har ei god oppskrift jeg kan følge og handle inn etter?
Tenkte å brygge på lørdag/søndag, skal hjemom til brygget igjen helga etter, før jeg igjen blir borte i to uker. Det jeg tenker er, brygging på lørdag/søndag 27-28 sept, eventuell tørrbehandling neste helg, dvs. 3-5 okt, gjæring i påfølgende to uker? Neste mulighet for tapping for min egen del, er 17-19 okt.
Det er godt mulig det blir for lenge om et brygg blir stående nesten 3 uker i samme kar?
Finnes det ei oppskrift som passer mine betingelser på dette forum? Om ikke porter, står mørkt hvete-øl på ønskelista til samboeren.
Even
Jeg kunne tenkt meg å prøve å lage en porter til helga, i den forbindelse lurer jeg på om noen har ei god oppskrift jeg kan følge og handle inn etter?
Tenkte å brygge på lørdag/søndag, skal hjemom til brygget igjen helga etter, før jeg igjen blir borte i to uker. Det jeg tenker er, brygging på lørdag/søndag 27-28 sept, eventuell tørrbehandling neste helg, dvs. 3-5 okt, gjæring i påfølgende to uker? Neste mulighet for tapping for min egen del, er 17-19 okt.
Det er godt mulig det blir for lenge om et brygg blir stående nesten 3 uker i samme kar?
Finnes det ei oppskrift som passer mine betingelser på dette forum? Om ikke porter, står mørkt hvete-øl på ønskelista til samboeren.
Even