Hei,
Har forsøkt meg på en Honey Ale, satt en batch av den allerede og den smaker jo fortreffelig, men jeg er ikke helt fornøyd, og jeg klarer ikke å sette fingeren på hva jeg kan få gjort med den. Noen som har noen tips til meg på denne?
Honey Ale
Til ca, 23 liter øl
Pale Malt 7 EBC 5500g 87%
Munchener / Munich malt 20 EBC 500 g 8%
Cara Pils 37 EBC 150 g 2 %
Cara Amber 60 EBC 150 g 2 %
Meskeskjema:
Innmesk på 65 grader
Humle:
Cascade 6,5% Alpha 50 g 60 min
Williamette 4,9% Alpha 25 g 10 min
Williamette 4,9% Alpha 25 g 5 min
Total koketid: 60 min
Krydder:
Honning 450g tilsettes de siste 5 min av koketid.
Gjær:
Safale US-05
Har forsøkt meg på en Honey Ale, satt en batch av den allerede og den smaker jo fortreffelig, men jeg er ikke helt fornøyd, og jeg klarer ikke å sette fingeren på hva jeg kan få gjort med den. Noen som har noen tips til meg på denne?
Honey Ale
Til ca, 23 liter øl
Pale Malt 7 EBC 5500g 87%
Munchener / Munich malt 20 EBC 500 g 8%
Cara Pils 37 EBC 150 g 2 %
Cara Amber 60 EBC 150 g 2 %
Meskeskjema:
Innmesk på 65 grader
Humle:
Cascade 6,5% Alpha 50 g 60 min
Williamette 4,9% Alpha 25 g 10 min
Williamette 4,9% Alpha 25 g 5 min
Total koketid: 60 min
Krydder:
Honning 450g tilsettes de siste 5 min av koketid.
Gjær:
Safale US-05